Home Agenda BuytenVitaalpakket

BuytenVitaalpakket

Oplaadmomenten

Van buiten word je beter. We hebben genoeg binnen gezeten, tijd om weer naar buiten te gaan!

Samen met 21 lokale organisaties en ondernemers hebben we daarom het BuytenVitaal aanbod samengesteld. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit.

De vraag was: 'Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?' Dat is het BuytenVitaal-pakket geworden. Gedurende tien weken ontvang je wekelijks tips en cadeautjes in je mailbox, waarmee jij kunt genieten van de natuur om de hoek.

Beeldhouwenindedelftsehout biedt binnen het BuytenVitaal aanbod een persoonlijk oplaadmoment aan waarin buiten zijn, creativiteit en verbinding samen komen. Tijdens de momenten van het Open Atelier nodig ik je uit om een je te verbinden met een steen (+/- 1kg) die je aanspreekt. Vanuit loslaten zul je ontdekken wat de steen te bieden heeft en je verbazen hoe dicht het proces wat je daarin beleeft, ligt bij je persoonlijke omstandigheden. De steen en het proces bieden een prachtige metafoor om daarin de verdieping te zoeken.

De nieuwe beeldhouwoplaadmomenten 2022 moeten nog gepland worden.

Maar je kunt natuurlijk ook voor één van de andere oplaadmomenten kiezen :

BuitenLeeft     Stiltegoed    Paardeninzichten

 

 

Datum

sep 21 2019

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€17,50
Beeldhouwen in de Delftse Hout

Locatie

Beeldhouwen in de Delftse Hout
Houtpad 1, 2616 LP, DELFT
Categorie
José Linders

Organisator

José Linders
Telefoon
06-40546984
Email
joselin@live.nl