Wandelcoaching

Een andere vorm van coaching, kan ik aanbieden door middel van wandelcoaching. Mijn atelier bevindt zich midden in het natuurgebied de Delftse Hout, een prachtige uitvalsbasis om diepgaande wandelingen te maken

Het gaat tijdens deze wandelingen érgens over, we proberen samen de verdieping te vinden die jou een stap verder kan brengen op het pad dat jij loopt. Als je er voor open staat, kunnen we voor aanvang van de wandeling een Tarotlegging doen, waarmee we wellicht een aantal handvatten krijgen om tot de kern van jouw thema te kunnen komen.

Wie ben ik?

Mijn naam is José Linders, ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Menswetenschappen in Utrecht als psychosociaal werker. De jaren na mijn afstuderen heb een verdiepingsslag gemaakt door de psychologie van Jung te bestuderen bij Karen Hamaker in Amstelveen. Momenteel volg ik via de Jung vereniging verdiepingsstudiedagen om het gedachtengoed rondom de denkbeelden over onder andere het menselijk individuatie proces en het collectief onbewuste verder te doorgronden.

De kosten voor de individuele wandelcoaching bedragen € 100,- per wandeling van ongeveer 13.00u tot 15.00u.
Bij interesse kunt u contact met mij opnemen via mijn mailadres : joselin@live.nl, of eventueel telefonisch: 06-40546984.