Beeldhouwcoaching

You have to invert your life (uit Oloid, Form of the future).

Inzicht krijgen in je situatie door de metafoor die de steen je biedt.

Vormgeven brengt je dicht bij de essentie van jouw proces, via de steen zullen we betekenis geven aan wat er bij jou in je leven speelt. Een prachtige spiegel van de ziel.

De metaforen die aangereikt worden via het proces van het vormgeven in steen, geven veel mogelijkheden om inzicht te verwerven in je situatie, en het aspect dat aandacht nodig heeft. Deze methode is beschikbaar voor jou als persoon, maar ook voor bedrijven waarbij groepsprocessen tegen het licht gehouden kunnen worden. Het onbewuste is in mijn visie op het proces een constante levende factor die op een symbolische manier handreikingen geeft via de steen.

Na 4 jaar psychosociale opleiding bij de academie voor menswetenschappen, de SPSO in Utrecht heb ik mij daarnaast verder verdiept in de facetten van het collectief en persoonlijk onbewuste door mijn eveneens vierjarige studie over het mens- en vooral psyche beeld van Carl Jung

Met intens veel liefde voor het leven, de diepgang en de ongelooflijke mogelijkheden van het leven, bied ik je een veilige omgeving om jouw thema's te onderzoeken en verder uit te diepen, écht uit te diepen.

De kosten voor de individuele beeldhouwcoaching bedragen € 150,- per middag van 13.00u tot 16.00u.
Bij interesse kunt u contact met mij opnemen via mijn mailadres : joselin@live.nl, of eventueel telefonisch: 06-40546984.